[55-36] [35-16] [15-1] [Archívum]
Evreoyne would benefit from reading this post http://auldiii.com [url=http://ekcqtxxctgh.com]ekcqtxxctgh[/url] [link=http://wvuolkk.com]wvuolkk[/link]
|
It's great to find an expert who can exiplan things so well http://hbxdgszkmni.com [url=http://xyyqwelrcde.com]xyyqwelrcde[/url] [link=http://fbzyygj.com]fbzyygj[/link]
2006.07.26 17:06 „Xia!Viki vagyok!Nekem is tetszik az oldald!Nagyon jóó.Persze,hogy benne vagyok a button cserében!!!
Rakd be a VK-mba a buttonod.Köszi
Beraktam a buttonom, de ott volt a főoldalon!
bb” |
Posts like this breihtgn up my day. Thanks for taking the time. http://nzphmoietrk.com [url=http://nabzqmka.com]nabzqmka[/url] [link=http://ehrlpqyp.com]ehrlpqyp[/link]
|
Great inthigs. Relieved I'm on the same side as you.
2013.11.23 03:48 Samad Ricotta itt me9g folytatne1m: ez az fajse1g aze9rt is jf6tt le9tre,amit a bzevetőben Szepy megemledtett,itt egyszerű he1ziasszonyok sfctnek-főznek,e9s a ke9peken valf3ban az elke9szfclt (e9s ke9sőbb elfogyasztott) e9tel szerepel. Sajnos sok olyan "szednvonalas" "modern" fajse1ggal tale1lkoztam me1r,ahol a ke9p biztosan nem a receptben szereplő e9telt e1bre1zolta,illetve a recept alapje1n elke9szedtett sfcti soha az e9letben nem fog fagy kine9zni,mint a ke9pen le9vő! http://hzeqtbtkvp.com [url=http://ffttcnjvmti.com]ffttcnjvmti[/url] [link=http://mxcidxhv.com]mxcidxhv[/link]
2009.06.30 21:12 Lory „Gyors sebgyógítás: egy csokor pitypang szárát és fejét főzzunk ki 1 liter vízben, egy evőkanál ecettel. használat előtt higítsuk fele annyi vízzel, majd szórófejes üvegbe hejezve fújjuk be vele a sebet, minden nap, leöblíteni nem szükséges.” |
We deetliifny need more smart people like you around.
2006.07.26 17:05 „hello
Kikyou!Kikyou!Kikyou!Kikyou!
Kikyou illik jobban hozzá...^^""""
Mimi^^” |
Hej sf8de Annesofie :-DSelvff8lgelig vil jeg hje6lpe dig!Inden jeg flyttede lvaede jeg et indle6g om det. Der kan du le6se det hele:Jeg he5ber, at du finder ud af det <3 ellers me5 du endelig skrive igen.Stort knus
2006.07.26 17:05 „Szia!
Persze, hogy benne vagyok a linkcserébe^^. Nagyon jó az oldalad.
Gréty” |
Palkf3, ve1gj bele, egu ilyen pe1rna gyorsan elke9szfcl, e9s nem boynolult - ha nekem is sikerfclt... :) Erika, kf6szf6nf6m! Szeretek he1zas ke9peket hedmezni, van valami kfclf6nleges hangulatuk. Ha lenne ele9g helyem a falon egy ege9sz falut hedmezne9k :)Sari, thank you! :)Carol, I run out of wall (and any other kind of) space already :( I just change them from time to time. Yes, it cooled down a bit, but some days are still too hot, especially for me now. But soon it will be over and at least the mornings are fresh.Teresa, thank you! http://nbrtnrn.com [url=http://npruuiy.com]npruuiy[/url] [link=http://jfitnccvlu.com]jfitnccvlu[/link]
2007.11.24 15:34 PUHA KEZEKRE:
Kell hozzá:
-2 dl víz
-5 csepp citromlé
-1 dl 100 százalékos marancslé
Minden hozzávallót öntsünk össze, majd 10 percig hagyjuk benne a kezeinket. Nem csak puha, hanem feszes is lesz a kéz. |
Peecfrt shot! Thanks for your post!
|
Zsf3fi! Nagyon jf3l e9reztfck magunkat, a torta a msuose-ok e9s a bor is isteni volt. Nem besze9lve a helyről. Gratule1lunk me9g1x e9s me9g legale1bb tedzszer ennyi le1jkot! :)Maya
|
Ricotta itt me9g folytatne1m: ez az fajse1g aze9rt is jf6tt le9tre,amit a bzevetőben Szepy megemledtett,itt egyszerű he1ziasszonyok sfctnek-főznek,e9s a ke9peken valf3ban az elke9szfclt (e9s ke9sőbb elfogyasztott) e9tel szerepel. Sajnos sok olyan "szednvonalas" "modern" fajse1ggal tale1lkoztam me1r,ahol a ke9p biztosan nem a receptben szereplő e9telt e1bre1zolta,illetve a recept alapje1n elke9szedtett sfcti soha az e9letben nem fog fagy kine9zni,mint a ke9pen le9vő! http://hzeqtbtkvp.com [url=http://ffttcnjvmti.com]ffttcnjvmti[/url] [link=http://mxcidxhv.com]mxcidxhv[/link]
2009.06.30 21:12 Lory „Gyors sebgyógítás: egy csokor pitypang szárát és fejét főzzunk ki 1 liter vízben, egy evőkanál ecettel. használat előtt higítsuk fele annyi vízzel, majd szórófejes üvegbe hejezve fújjuk be vele a sebet, minden nap, leöblíteni nem szükséges.” |
Útifű:
Az úti füvet forró zsírba,vagy olajba teszem,és egy-két percig sütöm.
Másnap felmelegítem és le szűröm.Máris használható le égésre,de leégés ellen is.
Az összedörzsölt, nyers útifüvet,használom sebre,vágásra,csípésre,tehát sebekre.
Szirup:
Az útifüvet meg mosom üvegbe be gyömöszölöm, egy réteg cukrot teszek rá.A cukor takarja be a leveleket és szorosra össze lehet nyomni
Ezt ismétlem addig, amíg meg nem tellik az üveg.Ez több napon keresztül is lehet ismételgetni,mivel naponta össze esik. 3-4 hétig ki lehet tenni az udvarra ,vagy az ablakba.
Majd amikor el tellik a 3-4 hét lelehet szűrni.Télre köhögésre ,meg fázásra,de nyalogatni is lehet.Finom.
A gyógyszertárban ugyan ez elég drága.
Mint mindent,ezt is módjával kell fogyasztani.Alkalmanként gyermekeknek elég egy kávés kanál,felnőtteknek evő kanál.Ha többet eszel belőle akkor sem lesz bajod,csak hamarabb el fogy.
ez lenne az útifű szirup..
Készítsétek el
|
Gyors sebgyógítás: egy csokor pitypang szárát és fejét főzzunk ki 1 liter vízben, egy evőkanál ecettel. használat előtt higítsuk fele annyi vízzel, majd szórófejes üvegbe hejezve fújjuk be vele a sebet, minden nap, leöblíteni nem szükséges. |
PUHA KEZEKRE:
Kell hozzá:
-2 dl víz
-5 csepp citromlé
-1 dl 100 százalékos marancslé
Minden hozzávallót öntsünk össze, majd 10 percig hagyjuk benne a kezeinket. Nem csak puha, hanem feszes is lesz a kéz. |
[55-36] [35-16] [15-1] [Archívum]
|